• /
  • /
  • Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!
  • /
  • Hívjon minket bizalommal! +36 22 327-151

MAKITA AKKU SZETT, 2DB 18V/3.0AH LI-ION AKKU + DC18RC TÖLTŐ, MAKPAC KOFFERREL, 197952-5

Akció Ingyenes szállítás
Cikkszám: 197952-5
87,900 HUF 47,900 HUF
MAKPAC KOFFERREL!

A 18V-os LXT Lítium-ion akkumulátor legfőbb előnye a súly-teljesítmény aránya. Ez a Makita legjobb professzionális Lítium-Ion akkumulátora és a piac egyik legjobb választása.

Egy forradalmi akkumulátor technológia.

Az egyedülálló hatékonyságnak és a könnyű súlynak köszönhetően a Makita lítiumion akkumulátorai piacvezető szerepet töltenek be, bármilyen munkáról legyen is szó.
Mérnöki kiválóság, részletekig kiterjedő minőség jellemzi a lítiumion akkumulátorokat, melyet minden Makita terméktől elvárhat.
A hosszabb-tartós használatot biztosító lítiumion akkumulátorok 40%-al könnyebbek, mint a hasonló Ni-MH akkumulátorok.
A fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátor élettartama is jelentősen megnőtt, akár egy hosszabb használaton kívüli időszak után is képes ugyan azt a hatékonyságot biztosítani.

Könnyű súly és összetettség.
A lítiumion akkuk és a hagyományos Ni-MH vagy Ni-Cd akkumulátorok közt legszembetűnőbb a súlykülönbség, ami két tényezőnek köszönhető: az anyagok összetételének és a műszaki sajátosságoknak.

Egy lítiumion akkumulátoron belül az energiát a lítium ionok mozgásukon keresztül tárolják.
Az atom elemei közül a Lítiumnak van a harmadik legkisebb tömege, ezáltal jelentős súlymegtakarítást eredményez a nehezebb fémeket használókkal szemben.
A Li-Ion energiasűrűsége kétszerese a szabványos Ni-Cd-nak, ezért kevesebb cellára van szüksége a megfelelő feszültség eléréséhez, ebből kifolyólag ez a súlymegtakarítás garantált.

Nagyobb erő, kisebb súly.
A súlymegtakarítás azt jelenti, hogy a Makita egy 18V-os akkumulátor hatékonyságát lehet elérni egy 12V-os akkumulátor súlyának a megfelelőjéből.

Hosszabb élettartam, megbízható működés.
A lecsökkentett súly nyilvánvaló hatásokat eredményez a felhasználók számára. Egy Li-Ion akkumulátorral működő gép csökkenteni fogja az eszköz összsúlyát - pozitív hatást gyakorolva a felhasználó biztonságára és hatékonyságára.
Az akkumulátort úgy alakították ki, hogy a géppel való összeillesztést egy vékony csúsztatható befogadófej biztosítja, mely maximális biztonságot nyújt.

Optimális töltési folyamat.
Néhány feltöltési folyamat segít az akkumulátor élettartamának megnövelésében és ugyanakkor a hatékonyság megtartásában.
Az optimális töltési folyamatnak köszönhetően a Makita 430%-al több munkaidőt tudhat magáénak minden Li-Ion akkumulátor esetében.
Ez az egyedülálló rendszer a beépített chip-nek köszönhetően lehetővé teszi a kétoldali információcserét az akkumulátor és a töltő között. Ezen kétoldali kommunikáción keresztül a töltő felismerni az akkumulátort, visszahívja és elemezi a korábbi töltési eredményeket.
Az akkumulátor műszaki állapotának figyelembe vételével történik a töltés - egy új akkumulátor esetében gyorsabb, egy használtabb akkumulátor esetében pedig az akkumulátor élettartamának növelése érdekében lassabb feltöltési sebességgel.
A töltő az elemzés következtében a legoptimálisabb feltöltést fogja alkalmazni a folyamat alatt.
A Makita töltő egy optimális hőmérsékletre hűti az akkumulátort a feltöltés 22 perces ideje alatt, amit hozzájárul az akkumulátor 430%-al hosszabb munkaidő eléréséhez.

18V 3,0Ah
Gyors feltöltés - 22perc a csomagban található töltővel
Nincs memóriaeffektus, ami annyit tesz, hogy az akkumulátort bármikor tölthetjük, nem kell lemeríteni, illetve kisütni töltés előtt
Alacsony kisülés, hosszabb tárolás után is kevesebb töltést veszít, mint a NiMh vagy NiCd akkumulátorok
Masszív, ütésálló kialakítás.
Az akkuház erős ABS-ből készült, kialakításának köszönhetően bírja az ütődéseket

Alkalmazás:
Vásárlás után először mindig töltsük fel!
A Makita Li-ion akkumulátorokat nem kell lemeríteni első töltés előtt! Az új akkumulátorok gyárilag kb. 30%-os töltöttségen vannak, ez az optimális tárolási töltöttségük.
Törekedjünk arra, hogy ne merítsük le teljesen Li-ionos akkumulátorunkat, amikor érezzük gépünkön, hogy gyengébb a teljesítménye, cseréljünk akkumulátort, a merültet pedig tegyük fel tölteni!
Ne töltsünk újra feltöltött állapotú akkumulátort!
Ne tároljuk Li-ion akkumulátorainkat teljesen lemerült állapotban!
Ha az akku lemerül, minél előbb töltsük fel, még akkor is, ha utána nem használjuk!
Ha nem használjuk az akkukat, akkor is töltsük fel 3-4 havonta legalább 1 alkalommal!
Használat után felhevült akkumuátorral, várjunk míg lehűl, és csak utána tegyük fel tölteni!
Szűk helyen fém tárgyakkal ne érintkezzen!
Ha hosszú ideig nem használjuk akkus gépünket, akkor az akkumulátort vegyük ki belőle.
Mínusz fokokban ne hagyjuk kinn az autóban vagy a garázsban
A termékhez leszállított tartozékok:
MAKPAC Type 1 koffer (142770-6)
2 db BL1830B 18V 3,0Ah Li-ion akkumulátor (632G12-3)
DC18RC gyorstöltõ (195584-2)

Tulajdonságok

  • Akku: 18V/3.0 Ah Li-ion
  • Akku a csomagban: 2 db
  • Akku kompatibilitás : LXT 5.0 Ah | 4.0 Ah | 3.0 Ah | 2.0 Ah | 1.5 Ah
  • Akkutípus: LXT Lithium-Ion

Megrendelhető tartozékok