• /
 • /
 • Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!
 • /
 • Hívjon minket bizalommal! +36 22 327-151

Festool ETSC 125 Li-Basic Akkus excentercsiszoló 201533 (Akku és töltő nélkül!)

Akció Ingyenes szállítás
A TERMÉK CIKKSZÁMA:
201533
117,490 HUF 109,900 HUF
RÉSZLETES LEÍRÁS

Az ergonomikus akkus egykezes sarokcsiszoló.
Az új RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 akkus kompakt csiszolók különleges mozgásszabadságot biztosítanak a munkavégzés során. Az erőteljes 18 V-os Ergo akkumulátoregység a 3,1 Ah kapacitásával a vezetékes készülékeknek megfelelő teljesítményt garantál. Ez a kulcsa a különlegesen kompakt, kiegyensúlyozott súlyelosztású kialakításnak, a mindössze 1,4 kg tömegű, tökéletesen ergonomikus kivitelnek. A gép saját elszívása a hosszú élettartamú porgyűjtő tasakkal a gép rugalmas kezelését teszi lehetővé – fáradságmentes munkavégzés fej feletti, függőleges felületeken vagy nehezen hozzáférhető helyeken is. A korlátlan üzemidő érdekében az akkumulátoregység a plug it-hálózati csatlakozóra cserélhető – ideális megoldás helyhez kötött alkalmazásoknál és Festool elszívómobillal történő használat esetén.

Mobil fáradságmentes munkavégzés: vezeték és tömlő nélkül, tökéletes ergonómiával, csekély magassággal és mindössze 1,4 kg tömeggel
Erős: a 18 V-os Ergo akkumulátoregység a szénkefe nélküli EC-TEC motorral együtt a vezetékes készülékeknek megfelelő teljesítményt nyújt
Megszakításmentes: a 3,1 Ah kapacitású akkumulátoregységek révén, amelyek üzemideje hosszabb, mint a töltés ideje
Korlátlan üzemidő: tartós használathoz az akkumulátoregység lecserélhető hálózati adapterre (készletben, és tartozékként kapható)
Pormentes és egészséges: extra tartós poliészter filcből készült, hosszú élettartamú porzsákkal együtt vagy Festool elszívómobillal
Kevesebb utólagos megmunkálás: PROTECTOR az ablaktáblák, -keretek és -betétek kímélő hosszanti csiszolásához

Termék főbb jellemzői
Kényelmes és biztonságos:
Ergonomikus munkavégzés vezeték nélkül a 18 V-os Ergo akkumulátoregységgel és kompakt felépítés elektromos hálózattól függetlenül, fáradságmentesen, minden alkalmazási tartományban.

Jobb eredményt gyorsabban:
A 18 V-os Ergo akkumulátoregység a szénkefe nélküli EC-TEC motorral együtt a vezetékes készülékeknek megfelelő kitartó, megszakításmentes csiszolást biztosít.

A rendszer jelenti a különbséget.
Teljes rugalmasság a Festool elszívómobilokkal együtt a plug it-hálózati adapterek használatával (készletben és tartozékként is használható).

Részletes termékismertető
ETSC 125 Li-Basic

Maximálisan mobil
Fáradságmentes munkavégzés fej felett, függőlegesen és a nehezen hozzáférhető helyeken – vezeték és tömlő nélkül, tökéletes ergonómiával, mindössze 1,4 kg tömeggel (akkuval együtt), tökéletesen kiegyensúlyozott súlyelosztással és alacsony kivitelben.


Erős és kitartó
A 18 V-os Ergo akkumulátoregység a szénkefe nélküli EC-TEC motorral együtt a vezetékes készülékeknek megfelelő teljesítményű csiszolást és teljesítményt biztosít.


Megszakításmentes munkavégzés
A 3,1 Ah-s kapacitású akkumulátoregységeknek köszönhetően, amelyek üzemideje hosszabb, mint a töltési ideje.


Egyedülálló: akkuval vagy vezetékkel
Minden olyan alkalmazáshoz, amely még hosszabb üzemidőt igényel, a 18 V-os Ergo akkumulátoregység a plug it-hálózati adapterre cserélhető (készletben és tartozékként is kapható). Így a plug it-kábellel korlátlan üzemidejű vezetékes készülék jön létre, ideális megoldás egy Festool elszívómobillal történő használathoz.


Pormentes és egészségesebb
Az extra tartós poliészter filcből készült (üríthető és újrafelhasználható), hosszú élettartamú porzsákkal, vagy egy Festool elszívómobillal együtt.


Biztos elszívás az új CLEANTEC rendszerrel
Az integrált bajonettzár gyorsan és biztonságosan összeköti a szívótömlő csatlakozó karmantyúját az elektromos gép elszívócsonkjával. És ugyanennyire gyorsan le is csatlakoztatható – mégpedig akkor, amikor szeretné, nem pedig véletlenül.


Tökéletesen illeszkedik a kézbe
A Softgrip fogantyúnak, valamint a bal- és jobbkezesek számára is ergonómiai szempontból tökéletesen elhelyezett kapcsolónak köszönhetően kényelmes fogás.


Kevesebb utómunka
PROTECTOR az ablaktáblák, -keretek és -betétek kímélő hosszanti csiszolásához.


A rendszer jelenti a különbséget
A tökéletes felületminőségnél minden apró részlet számít. Ezért a Festoolnál minden feladathoz rendelkezésre áll a megfelelő csiszolóanyag. A garantáltan gazdaságos munkához, kifogástalan eredménnyel, a durvacsiszolástól kezdve egészen a finomcsiszolásig.

A főbb alkalmazási területek
Vezeték nélküli csiszolás, ahol nincs lehetőség áramcsatlakozásra, vagy nagyon bonyolult lenne (pl. kültéren, állványon)
Mobil munkavégzés, ha az alkalmazásban a hálózati kábel és az elszívótömlő zavaró lenne (pl. függőleges felületek, fej feletti csiszolás, élzárók letisztítása...)
Ideális függőleges felületekhez vagy fej feletti munkákhoz
Egykezes csiszolás kicsi és keskeny felületeken
Festékek és lakkok lecsiszolása az ablakkeretről, ajtókeretről és a tetőpárkányról
Csatlakoztatható hálózati adapterrel korlátlan üzemidejű csiszológépként használható elektromos tartós üzemben – ideális belső téren Festool mobil elszívóval történő használatra
A TERMÉKHEZ LESZÁLLÍTOTT TARTOZÉKOK

Festool PROTECTOR
Hosszú élettartamú porzsák
StickFix csiszolótányér 125 mm (puha-HT)
SYSTAINER-ben SYS 2 T-LOC
Akku és töltő nélkül!

Tulajdonságok

 • Akkumulátorfeszültség: 18 V
 • Csatlakozás porelszívás részére Ø: 27 mm
 • Cserélhető csiszolótányér Ø: 125.00 mm
 • Csiszolólöket: 2.00 mm
 • Fordulatszám excenteres mozgásnál: 6 000 - 10 000 min⁻¹
 • Li-ion akkukapacitás: 3.10 Ah
 • Súly Li-ion akkuval: 1.40 kg