• /
 • /
 • Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!
 • /
 • Hívjon minket bizalommal! +36 22 327-151

Festool RO 150 FEQ-Plus ROTEX Áttételes hajtású excentercsiszoló 575069

Akció Ingyenes szállítás
A TERMÉK CIKKSZÁMA:
575069
247,590 HUF 209,900 HUF
RÉSZLETES LEÍRÁS

Az eredeti 3-az-1-ben elv a készülék alaposan átgondolt kialakításával.
A több, mint 30 éve páratlan eredeti: a ROTEX RO 150 mit 3-az-1-ben durvacsiszoláshoz, finomcsiszoláshoz és polírozáshoz. Kisebbé tesz a szerszámflottát, azonban bővíti az alkalmazási lehetőségeket. Egyetlen szerszámmal a durvacsiszolás közbeni különösen erős lehordásért. Szuperfinom csiszolási kép finomcsiszolásnál. Tökéletesen ragyogó felület polírozásnál. A Granat csiszolószerrel együtt alkalmazva a ROTEX nem csak a beszerzés, hanem a csiszolóanyag-felhasználás során is pénzt takarít meg. A megfelelő elszívómobillal ráadásul kiváltható a seprű is a munkahelyen.

Három gép egyben: durvacsiszolásra, finomcsiszolásra és polírozásra
FastFix csiszolótányér-csere, szerszám nélkül
Kiváló minőségű, karcmentes felületek az excentrikus mozgás segítségével
Szegélyhez közeli csiszolás a Festool PROTECTOR segítségével
Ergonómiailag optimális fogantyúelhelyzés
Erős lemunkálás a ROTEX hullámmozgás segítségével

Termék főbb jellemzői
Jobb eredményt gyorsabban:
Három szerszám egyben – durva csiszoláshoz, finom csiszoláshoz és polírozáshoz. A tányércsere a FastFix révén szerszám nélkül és gyorsan végrehajtható.

Kényelmes és biztonságos:
Kényelmes polírozás a ROTEX hullámmozgás révén – a csökkentett fordulatszám minimalizálja a hőmérsékletet, a szétfröccsenés és a felhőképződés elkerülhető.

A rendszer jelenti a különbséget.
Minden felületi alkalmazáshoz a megfelelő szerszám – különböző keménységű csiszolótányérok és pontosan a tányérhoz és az elszíváshoz kialakított csiszolóanyagok.

Részletes termékismertető
RO 150 FEQ-Plus

A gazdaságos 3 az 1-ben elv
Három gép egyben. A ROTEX csiszolóval három különböző munkamenetet hajthat végre a gép cseréje nélkül: 1. durvacsiszolást, 2. finomcsiszolást és 3. polírozást. Egyszerűen átállítja a billenőkapcsolót egy másik csiszolómozgásra és már kezdheti is.


Durvacsiszolás
A legmagasabb anyagleválasztási teljesítmény a ROTEX hullámmozgással: az egyidejű excenteres és rotációs mozgás gondoskodik az erős lemunkálásról rövid idő alatt.


Finomcsiszolás
A klasszikus excenteres mozgás a köztes- és a finomcsiszoláshoz. Szuper finom csiszolási kép, elsőosztályú felületminőség.


Polírozás
Ragyogó eredmény említésre méltó felület-felmelegedés nélkül a ROTEX hullámmozgással, valamint a Festool polírozóanyagokkal és szivacsokkal.


Ergonomikus, formatervezett gépkialakítás
A RO 150 minden fogantyúhelyzetben kellemesen fekszik a kézben és pontosan irányítható. A gépház keskeny és kompakt, a súlya meglepően alacsony és a rezgést egy érezhetően kellemes szintre csökkentettük.


Védi a csiszolótányért és a munkadarabot
Biztos és visszaütésmentes csiszolás egészen a felfekvő élekig a Festool PROTECTOR-ral.


Hatékony tányérfék
A tányérfék megakadályozza a csiszolótányér túlpörgését. Elkerüli a csiszolás okozta karcolások kialakulását a felületen és megtakarítja az utólagos megmunkálást.


Rendkívül nyugodt járás
A belső oldal nagy felfekvőfelülete gondoskodik a csiszoló- és polírozótányér rendkívül nyugodt működéséről, valamint csökkenti a kiegyensúlyozatlanságot és a rezgést.


Csiszolótányér cseréje szerszám nélkül
Egyszerű, gyors és biztonságos. Csiszoló- és polírozótányérok szerszám nélküli, gyors cseréje a FastFix gyorsrögzítéssel. A gyors reagálás érdekében a változó feladatokra és az anyagminőség követelményeire.


Gyors csiszolóanyag-csere
A tökéletes felületminőségnél minden apró részlet számít. Ezért a Festool csiszolóanyagok gyorsan kicserélhetőek a praktikus StickFix rendszerrel és megbízhatóan és elcsúszásmentesen tapadnak.


Egészséges és pormentes a MULTI-JETSTREAM elvnek köszönhetően
A legmagasabb elszívóhatásért a maximális csiszolási teljesítmény mellett. Hosszabb élettartamot biztosít a csiszolóanyag, a csiszolótányér és a gép számára. Szabadalmazott és világszerte egyedülálló: a Festool MULTI-JETSTREAM csiszolórendszer bevezető és elszívó légcsatornákkal.


Mert a tisztaság egyszerűen egészségesebb
Tisztább munkahely a Festool CT-szériás elszívómobiljaival. Kompakt és könnyű, ideális a szerelési munkáknál, ezáltal a ROTEX RO 150 tökéletes kiegészítője.


Levehető elszívócsatorna
Az elszívócsatorna egy kézmozdulattal levehető, így Ön akadálytalanul polírozhat.


Tiszta excentermozgás és ROTEX hullámmozgás
Önmagában az excentermozgás különösen finom csiszolást eredményez. Ha ehhez rotációs mozgás is társul, akkor durvacsiszolás magas anyagleválasztás és magasfényű felületek polírozása közben rendkívül csillogó felület érhető el.


Az optimális üzemeltetéshez: MMC elektronika
Különböző anyagok, különböző követelmények: az MMC elektronika szabályozza az indítási áramkorlátozást, a túlhevülés elleni védelmet és fokozatmentes fordulatszám beállítást.

Használat
A főbb alkalmazási területek
Régi festékek és lakkok lecsiszolása
Faanyagok megmunkálása
Renoválási munkák, pl. lépcsőfokok csiszolása
Ásványi anyagok csiszolása és polírozása
Glett elő- és durvacsiszolása
Hologrammentes polírozás
A TERMÉKHEZ LESZÁLLÍTOTT TARTOZÉKOK

FastFix csiszolótányér 150 mm, MULTI-JETSTREAM 2 (puha W)
Festool PROTECTOR
SYSTAINER-ben SYS 3 T-LOC

Tulajdonságok

 • Csatlakozás porelszívás részére Ø: 27 mm
 • Csiszolólöket: 5.00 mm
 • FastFix csiszolótányér Ø: 150.00 mm
 • Fordulatszám excenteres mozgásnál: 3 300 - 6 800 min⁻¹
 • Fordulatszám: ROTEX-hullámmozgásnál: 320 - 660 min⁻¹
 • Súly: 2.30 kg
 • Teljesítményfelvétel: 720 W