• /
 • /
 • Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!
 • /
 • Hívjon minket bizalommal! +36 22 327-151

Festool DF 500 Q-Set DOMINO Dübelmaró 574427

Akció Ingyenes szállítás
A TERMÉK CIKKSZÁMA:
574427
358,190 HUF 328,900 HUF
RÉSZLETES LEÍRÁS

Egyszerűen pontosabb illesztések.
Ovális forma, nagyobb ragasztási felület, megnövelt stabilitás. A DOMINO rendszer a hengerdübelek pontosságát egyesíti a hagyományos lapos dübelek rugalmasságával – a tökéletes megoldás lemezösszekötésekhez. A rendszer részei a DF 500 dübelmaró, a különböző méretű DOMINO dübelek, valamint a különféle használatra szolgáló, sokoldalú tartozékok. Az eredmény: rendkívül stabil, láthatatlan kötés. A DOMINO ráadásul még ennél többre is képes: állványcsapolás, keretcsapolás, fiókcsapolás stb.

Szabadalmaztatott és a kézi marógépeknél egyedülálló marási elv a pontos és visszaütésmentes munkavégzéshez
Gyorsan és egyszerűen beállítható ütközők a precíz marási eredmény eléréséhez
Nagyfokú stabilitás és a kötés csavarodásállósága DOMINO dübelekkel
Mindkét DOMINO dübelmaróhoz illeszkedő rendszertartozék
Sokoldalú használhatóság 4 x 20 és 10 x 50 mm-es dübelméret között

Termék főbb jellemzői
Jobb eredményt gyorsabban:
Az innovatív beütőfedél rendszerrel egy pillanat alatt pozicionálható. A marási magasság és mélység az előválasztó tárcsával gyorsan beállítható.

Kényelmes és biztonságos:
A szabadalmaztatott és egyedülálló ingamarási elv pontos és könnyed munkavégzést tesz lehetővé, a lyukak pedig égésnyomok nélkül készülnek el.

A rendszer jelenti a különbséget.
DOMINO, maró, dübel 10 x 50 mm-ig, rugalmas beállítási lehetőségek és kompatibilis rendszertartozékok a szinte korlátlan illesztési lehetőségekhez.

Részletes termékismertető
DF 500 Q-Set

Egy rendszer ami mindent összeköt
A DOMINO DF 500 rendkívül könnyen kezelhető és jóformán korlátlan összekötési lehetőségeket kínál. Lap- és korpusz összekötésétől egészen a könnyű keret- és állványkötésekig. A DF 500 meggyőző tulajdonsága a legmagasabb fokú precizitás és az egyszerű kezelhetőség.


Ingamozgási elv
A kézi marógépek területén egyedülálló és Festool szabadalom: a DOMINO dübelmaró marómozgása. A marószerszám egyidejű forgó- és ingamozgása lehetővé teszi a zökkenőmentes munkavégzést és a lyukakon nem lesznek égési nyomok. Az ingamozgás megakadályozza a maró túlhevülését, ezért extrém hosszú az élettartama.


Hosszlyuk-elv
Méretpontos beállítás: az első DOMINO dübel pozicionálása egy pontos dübelhelyen történik, a következőket pedig tágabb, játékkal rendelkező dübelhelyre illesztjük be – az összekötés így könnyedén beállítható. Az eredmény: stabil-, csavarodásálló kötés már az első dübeltől kezdődően.


Innovatív ütközőrendszer
A DOMINO dübelmarókkal történő munkavégzésnél időt takarít meg azzal, hogy nincsenek bonyolult mérési és jelölési munkák – a gép gyors és pontos elhelyezése a DOMINO DF 500 esetében egészen egyszerűen ütközőcsapokkal történik.


Spóroljon időt a visszatérő marási mélységeknél
A nagy rugalmasságért és precizitásért: a rögzítőfül zárral válassza ki a kívánt marásmélységet. Rendelkezésre álló mélységek: 12 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm és 28 mm.


Legmagasabb stabilitás
A DOMINO dübel különleges alakja révén, amit a kidudorodó enyvtasakok és hosszanti oldalsó rovátkák is jellemeznek, stabilitást kölcsönöz a dübelnek. A Festool DOMINO DF 500 dübelmaróval max. 10 x 50 mm méretű DOMINO dübeleket munkálhat meg. Egyedileg beigazítható rudazatként is kapható.


Mindig sikerül
Precíz gérmarás beosztás szerinti vagy fokozatmentesen beállítható marásszög beállítással.


Ideális fiókcsapolásokhoz
A keskenyebb munkadarabok – 12 mm-től kezdődően – is egyszerűen összecsapolhatók – ideális a fiókos szekrények oldalainál.


Beltérre és kültérre egyaránt
A DOMINO dübelek kétféle anyagminőségben állnak rendelkezésre: bükkfa a beltéri területekre és az időjárás viszontagságainak ellenálló, rovarok és penészedés ellen védett Sipo-dübelek a kültéri területekre.


100%-ig csavarodásálló
Már az első DOMINO dübeltől kezdődően abszolút csavarodásálló a kötés – a munkadarab beigazítása nélkül.


Környezetbarát
Az összes DOMINO dübel tartós erdőgazdálkodással karbantartott erdőterületekről származik. A bükkfából készült dübelek a Pan European Forest Council (PEFC) minőségjelzését viselik.


Munkavégzés elszívással
A DOMINO dübelmarókkal történő munkavégzés során nagyobb mennyiségű faforgács keletkezik. A marás során a mart lyukból történő jobb forgácskihozatal érdekében, valamint az egészsége védelmében erősen ajánlott a porelszívás alkalmazása.

Használat
A főbb alkalmazási területek
Bútorgyártás
Üzletfelszerelés/belsőépítészet
Ablakkeret-készítés
Kiállítás építés
Lemezösszekötésekhez
Keret- és állványcsapolásokhoz
A TERMÉKHEZ LESZÁLLÍTOTT TARTOZÉKOK

DOMINO D5 maró
Harántütköző
Lécütköző
Villáskulcs SW 8
SYSTAINER-ben SYS 2 T-LOC

Tulajdonságok

 • Csatlakozás porelszívás részére Ø: 27 mm
 • DOMINO maró Ø: 4. 5. 6. 8. 10 mm
 • Gérmarás: 0 - 90 °
 • Marásimélység-állítás: 5 - 30 mm
 • Max. marási mélység: 28.00 mm
 • Mélységütköző a marási mélységhez: 12. 15. 20. 25. 28 mm
 • Súly: 3.20 kg
 • Teljesítményfelvétel: 420 W
 • Üresjárati fordulatszám: 25 500 min⁻¹