• /
  • /
  • Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!
  • /
  • Hívjon minket bizalommal! +36 22 327-151

FESTOOL HKC 55 Li 5,2 EBI-Set-SCA-FSK 420 AKKUS KÖRFŰRÉSZ 575735 (2DB 18V 5,2AH AKKU+TÖLTŐ+SYSTAINER+fsk420 vezetősín)

Akció Ingyenes szállítás
A TERMÉK CIKKSZÁMA:
575735
314,580 HUF 285,790 HUF
RÉSZLETES LEÍRÁS

Funkciók
Függetlenség minden helyzetben.
Legyen szó a tetőről vagy a szilárd talajról, megismételhető szögben végzett vágásokról vagy az FSK vezetősínekkel és az FS vezetősínekkel végzett vezetett vágásokról vagy precíz gérvágásokról – a HKC 55 akkus kézi körfűrész megmutatja, hogy mire képesek a modern körfűrészek. És ezt minden vágásnál bizonyítja. A sokoldalúsága, rugalmas alkalmazhatósága és a maximális precizitása által. Nap mint nap újra. A Festool elszívómobillal együtt történő különösen kényelmes használatról a Festool Bluetooth® akkumulátoregységek gondoskodnak: Bluetooth®-képes Festool elszívómobillal kombinálva meghatározzák, hogy az elszívó AUTO üzemmódban automatikusan elinduljon, amikor a kézi körfűrész bekapcsol.

Mobilitás és függetlenség a nagy teljesítményű 18 V-os lítium-ion akkunak és a vezetősínnek köszönhetően
Szénkefe nélküli EC-TEC motor lítium-ionos akkuval a maximális vágóteljesítményért
Vezetősínnel összekapcsolva: a leszabások gyors, szögpontos és mobil megvalósításához
Biztonságos és kényelmes kezelés a vágási mélység beállításának köszönhetően merülő funkcióval, a mozgó védőbura távvezérlésével és vezetőékkel
Szögbeállítás központi befogással 0° és 50° között
Biztonságos és nyílegyenes fűrészelés a vezetősínnek köszönhetően
Kényelmes elszívás: az akkumulátoregység Bluetooth® kapcsolaton keresztül kommunikál a CLEANTEC elszívómobil Bluetooth® moduljával (CT 26/36/48 eszközöknél tartozékként rendelhető, CT MINI I és MIDI I esetén közvetlenül beépítve), és a HKC 55 bekapcsolásakor automatikusan elindítja az elszívómobilt
Termék főbb jellemzői
Jobb eredményt gyorsabban:
Maximális vágásteljesítmény 55 mm-ig, és kitartás a szénkefe nélküli EC-TEC motor, és az 5,2 Ah-s Li-ion Bluetooth® akkuegység révén.

Kényelmes és biztonságos:
Biztos kezelés - a merülőfunkciós vágásmélység-beállítás, a billenőbúra távirányító, a vezetőék és a 0 - 50° közé állítható szög révén.

A rendszer jelenti a különbséget.
Egy minden típushoz – Az 5,2 Ah-s Li-ion akkumulátoregységek a kategória minden akkus készülékéhez használhatók. És ez fordítva is igaz. Ezenfelül Bluetooth® használatával kommunikálnak a CLEANTEC elszívómobil Bluetooth® moduljával (CT 26/36/48 eszközöknél tartozékként rendelhető, CT MINI I és MIDI I esetén közvetlenül beépítve), és a HKC 55 bekapcsolásakor automatikusan elindítják az elszívómobilt.

Részletes termékismertető
HKC 55 Li 5,2 EBI-Set-SCA-FSK 420

Összesített teljesítmény
A 18 V-os lítium-ion AIRSTREAM akkuegység és a szénkefe nélküli EC-TEC motor integrált motorfelügyelettel gondoskodik a bámulatos vágóteljesítményről. Függetlenül a konnektortól és a kábeltől.


Még több mobilitás a faipari munkáknál
A HKC 55 akkus billenőburás kézi körfűrész és a FSK vezetősín megmutatja, hogy napjainkban mi mindent lehet egy fűrésszel kezdeni a tetőn.


HKC 55. Nagyobb függetlenség, még nagyobb precizitás
A 18 V-os Li-ion AIRSTREAM akkuegységgel, az EC-TEC motorral és az FSK vezetősínnel gondoskodik a HKC 55 akkus kézi körfűrész a pontos és megismételhető szögben végzett vágásokról. Gyakorlatilag mindenütt és minden helyzetben.


A gyorszár
A HKC 55 körfűrészre gyerekjáték felerősíteni a három különböző hosszban elérhető FSK vezetősínt. Így egyetlen mozdulattal egy mobil, könnyen kezelhető gérvágórendszer jön létre a precíz és szögpontos vágásokhoz.


Az ütközőrendszer
A fix pozicionáló tüske és az állítható ütköző lehetővé teszi a szögben végzett vágások precíz ismétlését -60° - +60° között. A könnyű munkavégzés elősegítése érdekében a leggyakrabban használt szögbeállításokat rögzítheti a sínen.


A visszahúzó funkció
A folyamatos működtetésért. Keresztvágáshoz is használható a sín a rajta található állítható ütközőkkel. Beépített visszahúzó rugóval van ellátva amely mindig a kezdő pozícióba húzza vissza a HKC 55 fűrészt.


Egészen egyszerű mélységbeállítás
Egyszerűen nyomja meg a kart és a jól látható, valamint leolvasható skála alapján állítsa be a kívánt vágási mélységet, engedje el és kész. A merülő funkcióval kombinálva a merülővágásokat is könnyedén és kényelmesen végezheti az előzetesen beállított vágási mélységben.


A billenőbúra
Ahhoz, hogy jól láthassa a fűrészlapot, a billenőburát tolja hátra így a fűrészlap szabadon hozzáférhető lesz. Mindeközben a kezek biztonságos távolságban maradnak a fűrészlaptól.


Vezetőék a nagyfokú biztonságért
A vezetőék lehetővé teszi az akadály- és feszültségmentes de egyben biztonságos vágást. Mivel integrálva van a rugózva csapágyazott billenőburába, a merülő vágásokat is akadálymentesen és biztonságosan lehet elvégezni.


Betekintőablak és vágás indikátor
Nyitott kialakításuk és a belső oldalon a betekintő ablak révén jól látható az előrajzolt vonal és a fűrészlap. A vágásjelző ezenkívül még nagyobb precizitást tesz lehetővé.


FastFix fűrészlapcsere
Gyorsan, egy kézzel és szerszám nélkül. Időt takarít meg és javít a minőségen, ha mindig az anyag tulajdonságainak megfelelő fűrészlappal dolgozik.


Előrajzolt vonal = vágás
Egzakt munkavégzés akár 50°-os gérvágásoknál is. A HKC 55-tel és vezetősínnel való munkavégzéskor a vágási él gérvágásoknál is mindig pontosan az előrajzolt vonalon lesz.


Mindenhol tiszta, pontosan megismételhető vágások
Gérvágófűrész-rendszer a precíz és a szögpontos vágásokhoz.


Pontos vezetés
A HK 55 a Festool vezetősínrendszerrel együtt is bizonyítja sokoldalúságát. Így például szigetelőlapok is gyorsan és pontosan méretre vághatók az FS 1400/2 használatával.


Nem az Ah-ra büszke. Inkább a teljesítményre
Az új Festool 5,2 Ah-s Li-ion akku egység AIRSTREAM technológiával. Az új AIRSTREAM technológia garantálja az akkuegység gyorsabb újbóli üzembe helyezhetőségét és ezáltal a megszakítás nélküli munkavégzés olyan nagy energiaigényű alkalmazásoknál, mint például a fűrészelés. Mivel az új akkuegységek beépített hűtőcsatornával rendelkeznek, amelyekkel a lehűlési idő és ezáltal a teljes töltési folyamat akár 65%-kal is csökkenthető az új SCA 8 gyorstöltő berendezéssel együtt használva. Ezen kívül rendkívül robusztusak a munkadarab és az akkuegység védelmére szolgáló beépített gumikeret révén – a töltésállapot-kijelzőnk köszönhetően mindig látható az elérhető maradék kapacitás.


Az új TCL 6 és SCA 8 gyorstöltő berendezés AIRSTREAM technológiával
A töltöttségjelzővel rendelkező új TCL 6 és SCA 8 gyorstöltő berendezések gyorsan és kíméletesen töltik az akkukat. Kompakt kialakításuk mellett praktikus kábelfeltekercseléssel is rendelkeznek, és könnyen rögzíthetők a falra. Ráadásul teljesen védett elektronikájuk révén kifejezetten robusztusak. Az SCA 8 gyorstöltő berendezés ezen túlmenően AIRSTREAM technológiával rendelkezik, amely az akkuegység célzott hűtésével akár 65%-kal is lerövidítheti a töltési folyamatot. A készüléken található LED- kijelző tájékoztat a maradék töltési időről (percben) és a töltés állapotáról.

Használat
A főbb alkalmazási területek
Hosszanti és keresztirányú vágás 55 mm anyagvastagságig
Ideális a helyszínen végzett szerelési munkákhoz
Tetőlécek leszabása
Széldeszkák/zsaluzatok levágása
Lécek levágása
Lemezelt anyagok levágása
Kényelmes munkavégzés elszívással – a Bluetooth® elszívómobil AUTO üzemmódban automatikusan elindítja a Bluetooth®-képes elszívómobilt
A TERMÉKHEZ LESZÁLLÍTOTT TARTOZÉKOK

2x BP 18 Li 5,2 AS akkuegység
SCA 8 gyorstöltő készülék
FSK 420 vezetősín
HW W18 standard fűrészlap
Imbuszkulcs SW 5
SYSTAINER-ben SYS 4 T-LOC

Tulajdonságok