• /
 • /
 • Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!
 • /
 • Hívjon minket bizalommal! +36 22 327-151

STIHL GS 461 SZIKLAVÁGÓ

A TERMÉK CIKKSZÁMA:
42522000000
619,900 HUF
RÉSZLETES LEÍRÁS

A STIHL GS 461 kővágó gép segítségével a nagyobb nyílások is pontosan és hatékonyan vághatók, ezért a kővágó gép a klasszikus vágótárcsás gépek kiegészítője. Ideális például, ha átfedés nélküli, pontos sarokvágásról van szó, vagy ha föld alatti csöveket kell darabolni. A géphez tökéletesen igazodó vezetőlemez a víz hatékony használatát biztosító, előre irányított öblítőfúvókákkal rendelkezik. A speciális gyémántos lánc pedig a motor teljesítményét optimálisan alakítja át vágási teljesítménnyé.

Gyémántköszörűs lánc 36 GBM
Speciálisan a GS 461 típushoz kifejlesztett lánc vizes kővágáshoz való, előélezett gyémántszegmensekkel. A lánc már az első vágástól kezdve teljes teljesítménnyel működik, biztosítva a gyors, nyugodt és alacsony rezgésszintű vágást beton, kemény kő, tégla vagy akár csövek esetén is.

Vezetőlemez vízvezetővel
A vezetőlemez belső vízöblítéses kialakítású, ez biztosítja a lánc, a láncpálya valamint az orrkerék öblítését és hűtését. Ennek a rendszernek köszönhetően a lánc hosszabb élettartamú és a felhasználó is kisebb mértékű porterhelésnek van kitéve.

Vízcsatlakozó
A STIHL vágótárcsás gépek vízcsatlakozási rendszere két könnyen tisztítható fúvókával rendelkezik. A gép által permetezett víz megköti a keletkező port a hatékony és tiszta vágás érdekében.

Lánckerékfedél vízcsatlakozóval
A víz a vezetőlemezen keresztül áramlik az orrkerék részbe, hatékonyan akadályozva meg annak eltömődését.

Gumi védő
Falvágás során a nagy gumi védő megvédi a motor burkolatot, amikor a vezetőlemezzel teljesen beszúrunk. STIHL 2-MIX motorZoom
STIHL 2-MIX motor
A STIHL új 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.

Antivibrációs rendszer
A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Dekompressziós szelep
A dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi, így a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken. Ez a kezelő személyt és a gép indítórendszerét is kíméli.

HD2-szűrő
Ez a légszűrő távol tartja a finom port a motortól - a különösen hosszú élettartamért. A különleges alapanyagnak köszönhetően a szűrő mosás útján, pl. STIHL Variocleannel és meleg vízzel tisztítható.

Oldalsó láncfeszítés
A láncfeszítés oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik.

STIHL ElastoStart
A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

Szerszám nélkül nyitható tankzárak
A üzemanyag tanksapka bajonett záras rendszerű nyitása és zárása könnyen, szerszám nélkül végezhető, emellett védelmet nyújt a szennyeződések rendszerbe való bejutása ellen is.
A TERMÉKHEZ LESZÁLLÍTOTT TARTOZÉKOK

Gyémántköszörűs lánc
Gyertyakulcs
Vezetőlemez

Tulajdonságok

 • Hangnyomásszint dB(A) 2): 105
 • Lökettérfogat cm³: 76.5
 • Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 3): 4.5
 • Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 3): 4
 • Súly kg 1): 7.6
 • Teljesítmény kW: 4.3
 • Teljesítmény LE: 5.8
 • Zajteljesítményszint dB(A) 2): 115
1) Üzemanyag, vezetőlemez és lánc nélkül
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²