• /
  • /
  • Ingyenes házhozszállítás 30.000 Ft felett!
  • /
  • Hívjon minket bizalommal! +36 22 327-151

Garancia


MAKITA GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:

3 ÉV EXTRA GARANCIA a MAKITA és DOLMAR gépekre!


Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden Makita és Dolmar gépre! Tekintve, hogy a gépek magas minőségű anyagokból, majd’ 100 év tapasztalatával készülnek és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át a Makita a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal. Ön így biztos lehet abban, hogy Makita termék vásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondja vele!


ELEKTROMOS GÉPEK

Előfordul, hogy a nem megfelelő felhasználás, a használati útmutatóban foglaltak hiányos betartása miatt meghibásodik a termék. Ezekben az esetekben nem jár a garanciális javítás és Ön bosszús vagy csalódott lehet. Mi ezt megértjük és ezekre az esetekre vezetjük be az EXTRA garancia szolgáltatásunkat. Az EXTRA garancia szolgáltatás keretén belül akár ingyenesen, vagy rendkívül kedvező áron vállalja a Makita azon elektromos kéziszerszámok javítását, amelyek meghibásodása nem garanciális. Ez természetesen nem mentesít a megfelelő gépválasztástól és használattól, de ha megtörtént a baj, a Makita segítő jobbot nyújtunk!


KERTI GÉPEK

A MAKITA illetve a DOLMAR kerti gépekre a garancia 3 év. A garancia a gyártási és a szerelési hibákra vonatkozik, az irreális túlterhelésből, a kenési elégtelenségből, nem megfelelő tartozék használatból, stb eredő meghibásodások nem.

Kerti gépek a következő termékcsoportokban találhatók: sövényvágók; szegélynyírók, fűkaszák; fűnyírók; láncfűrészek; egyéb kerti gépek. A termékek teljes listája elérhető a www.makita.hu oldalon.

A 3 év EXTRA garancia szolgáltatás feltétele a gépnek a vásárlást követő 4 héten belüli regisztrálása a regisztrációs oldalon.

A 3 év EXTRA garancia nem vonatkozik az alábbi esetekre:

  • gépkölcsönzős termékek
  • szándékos rongálás
  • túlterhelés
  • kábelszakadás
  • beazonosíthatatlan, hiányzó dokumentációjú gépekre
  • Briggs and Stratton és Honda motorokra (ezekre a motorokra a gyártói garancia érvényes)


HiKOKI GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:

Az 1 + 2 év garancia vonatkozik a készülék, anyag vagy gyártási hibából eredő hibás alkatrészeinek ingyenes cseréjével történő javítására. További kártérítési igények ( kivéve, ha arra a törvény kötelez ) nem érvényesíthetők. A regisztrációt a vásárlás utáni első 4 héten belül kell elvégezni!

Minden egyes gépet külön kell regisztrálni. A regisztrációt a kereskedő is elvégezheti.

A regisztráció csak akkor lehetséges, ha a vásárló hozzájárul az ott megadandó adatainak a rögzítéséhez. Bármilyen kérdés merül fel, szívesen segítünk a 06-1-264-3433, 06-1-264-3428-as telefonszámokon, illetve írhat is az info@hikoki-powertools.hu email-re is.

A regisztrációt követően a rendszer gépenként egy garancia tanúsítványt küld a megjelölt e-mail címre, amit kérjük, nyomtasson ki.

A meghosszabbított garancia a tanúsítvány, az eredeti számla és a jótállási jegy együttes meglétével és bemutatásával érvényesíthető.

Természetesen az adatoknak minden kétséget kizáróan egyeznie kell.

A komplett dokumentációval rendelkező gép garanciális javítása, kizárólag a Hikoki központi márkaszervizében, vagy a jótállási jegyen feltüntetett garanciális szervizekben végezhető el.

A benzinmotoros gépek és az elektromos fúró–véső és bontókalapácsok 1+2 éves garanciája csak akkor érvényes , ha évente legalább egyszer valamelyik garanciális szervizünkben karbantartásra bevitte.

A szerszámgépekkel szállított tartozékokra a gyári garancia 6 hónap.

A 1+ 2 évvel meghosszabbított garancia az alábbi esetekben nem alkalmazható:

a folyamatos, üzemszerű termelésben bevont gépekre

a gépkölcsönzésre használt termékekre

a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra

a természetes elhasználódásból eredő kopásokra

a kopóalkatrészekre (pl. csapágyak, tömítések, szénkefe, zsír stb...)

a géppel szállított tartozékokra.

A termékregisztráció után a 3 év garancia mellett a +2 év garanciát vállalunk a hálózati szénkefementes motorokra és az azokhoz tartozó elektronikára, 

így ezekre 3+2= 5 év a garancia. 

A szénkefementes hálózati gépeink listáját megtalálhatja a http://hikoki-powertools.hu honlapunkon.

A garanciális szolgáltatásoknál a jótállási jegyben leírt feltételek érvényesek. Kérjük olvassa el figyelmesen.

Ebben az esetben garanciális igényét a vásárlást igazoló bizonylatok bemutatásával, érvényesítheti.

Termékregisztráció http://hikoki-powertools.hu


FESTOOL GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:

https://www.festool.hu/szerviz/all-inclusive-garancia


STIHL GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:

https://www.stihl.hu/